Qui som?

Miquel Tolosa Molano

Mestre Pastisser

Nascut a Berga en el si d’una família de pastissers, en Miquel Tolosa des de ben petit ha estat en contacte amb el món de la pastisseria.

Va començar a treballar com a ajudant amb 14 anys, a la Pastisseria Tolosa (Berga), el negoci dels seus pares, i a poc a poc es va anar adonant que aquell era l’ofici al qual volia dedicar la seva vida.

L’any 2001, i després de dedicar dos anys de la seva vida a l’obrador d’una important empresa manresana, en Miquel Tolosa va decidir crear la seva pròpia pastisseria: Passeig 40. Gairebé vint anys després, i quasi quaranta anys al gremi, busca l’excel·lència diariament en el seu projecte personal.

Premsa

Entrevista al digital Regió 7 Miquel Tolosa: «A les pastisseries no venem pastissos, venem il·lusió»

Divendres (TV3) Minut 1:40:00

Dolça Catalunya (TV3) Tortell de reis